آشپزخانه فضایی است دارای نور و تهویه لازم که به امکانات و لوازمی تجهیز شده تا به منظور نگهداری مواد غذایی، پخت و پز و تهیه ی غذا مورد استفاده قرار می گیرد. از نظر نحوه قرار گیری و معماری بر سه نوع: آشپزخانه مستقل، آشپزخانه باز، آشپزخانه دیواری و از نظر نوع استفاده بر سه دسته ی: آشپزخانه ی خانگی، آشپزخانه تجاری یا عمومی، آشپزخانه صنعتی می باشد که الزامات سطح زیر بنا، ابعاد و ارتفاع داخلی در فضاهای آشپزخانه و نحوه دسترسی به فضاهای دیگر و همچنین نحوه ی نورگیری و تهویه در آشپزخانه های مستقل، باز و دیواری و مصالح به کار رفته در کف آشپزخانه و دیوارهای اطراف اجاق و ظرفشویی مورد بررسی قرار گرفته است و همچنین سطح بازشو تهویه در آشپزخانه های فضای اقامت که باید یک شانزدهم سطح کف آشپزخانه باشد.

مشاهده متن کامل آشپزخانه در نظام مهندسی معماری

دانلود رایگان جزوه آزمون نظام مهندسی معماری


آزمون نظام مهندسی آشپزخانه ,مهندسی ,نظام ,نحوه ,تهویه ,معماری ,نظام مهندسی ,مهندسی معماری ,نظام مهندسی معماری منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دوربین مداربسته ، خرید دوربین مداربسته کارت هدیه مسافرت هنر آبی کنکوراز Rah haye rooshan bini پارادوکس دانلود فیلم و آهنگ جدید معرفی انواع فرش ایرانی